Dispecerat: 0335 408 707 / 0335 408 708  Fax: 0235 416 111
 Telefonul cetateanului: 0770 109 545
 Email: office@politialocalabarlad.ro 

  CONSECINȚE ALE TERIBILISMULUI

         În baza Planului Local Comun de Acțiune la nivelul Municipiului Bârlad, pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar, polițiștii locali asigură prezența în preajma a trei unități de învățământ.

        În dimineața zilei  de 17.02.2022, directorul unei instituții de învățământ a sesizat faptul că un elev a fost victima unei agresiuni, în urma căreia a rezultat o leziune în zona gâtului. Agresorul este coleg cu victima.

       Polițiștii locali au identificat tinerii implicați în incident, precum și doi elevi care au fost martori ai evenimentului.

        Din primele verificări, a rezultat faptul că incidental nu s-a produs în incinta unității de învățământ și nici în apropierea acesteia.

        În jurul orei 07.00, cinci tineri , colegi de clasă, s-au întâlnit în zona centrală a municipiului Bârlad. Toți mergeau la cursuri. Glumele  și îmbrâncelile  reciproce dintre aceștia, au făcut ca R.V. de 16 ani să producă  o leziune în zona gâtului colegului său, T.V. de 17 ani, cu lama unui briceag, ce-l avea asupra sa.

         Victima a fost condusă de polițiștii locali la spital, fiind acordate măsuri de prim-ajutor. Deoarece rana era superficială, nu s-a impus internarea minorului.

         Persoanele implicate în incident și martorii au fost prezentați organelor de cercetare penală.

         Poliția Locală Bârlad  recomandă tinerilor să adopte un comportament civilizat în relațiile colegiale  și cetățenești, să nu provoace sau să nu se lase provocați și implicați în altercații, să nu poarte arme albe, boxuri, rozete ori alte dispozitive și obiecte ce pot provoca leziuni . Nerespectarea normelor de conduită civică, atrage răspunderea contravențională sau penală.

  victima 2
  faptuitor 1

   

  Situaţii de urgenţă

  Pentru situatii de urgenta apelati la nr. de telefon: 
  0770 109 545
  Pentru sesizari online click aici

  Statistică trafic

  Astăzi11
  Ieri90
  Săptămana190
  Lună1675
  Total67891
  24-02-21
  Politia Locala BarladWebMail Politia Locala Barlad