Dispecerat: 0335 408 707 / 0335 408 708  Fax: 0235 416 111
 Telefonul cetateanului: 0770 109 545
 Email: office@politialocalabarlad.ro 

  ATENȚIE! NU LĂSAȚI DESCUIATE UȘILE DE ACCES ÎN APARTAMENTE!

  În ziua de 07 octombrie 2023, ora 14.00, Poliția Locală Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Vasile Pârvan a pătruns un individ necunoscut.

  Polițiștii locali ajunși la fața locului au fost sprijiniți de cetățeni pentru identificarea suspectului, care se grăbea să părăsească zona. A fost interceptat și condus la sediul poliției locale.

  Din primele verificări a rezultat că A.A.C., de 43 ani, domiciliat într-o localitate din județul Galați, a pătruns într-un apartament situat la parterul unui bloc, profitând de faptul că ușa nu era încuiată. A fost surprins de proprietara locuinței tocmai când încerca să deschidă ușa dormitorului și a părăsit blocul, intrând într-un magazin din apropiere. Acolo a încercat să sustragă telefonul mobil din mâna unei persoane de sex femenin. A plecat din magazin și a fost depistat de polițiștii locali.

  Cu ocazia controlului corporal, s-a constatat că bărbatul avea asupra sa o importată sumă de bani, în lei și euro.

  Suspectul a fost predat organelor de cercetare penală pentru continuarea cercetărilor.

  Poliția Locală Bârlad transmite mulțumiri cetățenilor care s-au implicat ca urmare a incidentului, începând cu sesizarea telefonică cât și cu relatarea semnalmentelor suspectului, caracteristicile articolelor de vestimentație ori a altor informații necesare identificării și prinderii acestuia.

  Totodată, adresăm recomandarea de a fi asigurate corespunzător (încuiate) ușile de acces în interiorul apartamentelor, chiar pe timpul când locatarii sunt acasă. Evident, pe timpul nopții sau când proprietarii apartamentelor sunt plecați, trebuie închise ferestrele și, pentru cei care locuiesc la parter, sunt indicate sisteme suplimentare de prevenire a efracției, cum ar grilaje, sisteme de alarmare și supraveghere video.

   

  hot 2
  hot 1
  hot 1
  hot 3

  Situaţii de urgenţă

  Pentru situatii de urgenta apelati la nr. de telefon: 
  0770 109 545
  Pentru sesizari online click aici

  Statistică trafic

  Astăzi16
  Ieri70
  Săptămana333
  Lună86
  Total61499
  23-12-02
  Politia Locala BarladWebMail Politia Locala Barlad